top of page

Jeg er et meget engageret menneske, der målrettet vil søge indflydelse, så beslutningerne i Folketinget tager udgangspunkt i de socialdemokratiske værdier. Jeg vil være med til skabe et Fyn, hvor der er fokus på udvikling. Fyn skal være et godt sted at leve, bo og arbejde.

 

Jeg er født i 1965 og opvokset i Svendborg. Efter folkeskolen og EFG kom jeg i lære som boghandler ved Lützens Boghandel i Svendborg. Her mødte jeg min kone Anne Mette. Hun er i dag skolelærer i Kerteminde.

 

Jeg kom af omveje til DSB, hvor jeg i dag arbejder som togfører. Jeg har i mange år været tillidsmand for togpersonalet. Det er nu lagt på hylden til fordel for det politiske arbejde. Men jeg repræsenterer stadigvæk Dansk Jernebaneforbund i LO Odenses bestyrelse.

 

Jeg sad i Regionsrådet fra 2010 til 2014, hvor jeg arbejdede for et bedre sundhedsvæsen og en mere sammenhængende kollektiv trafik i Region Syddanmark. 

 

Jeg har to piger, der begge er aktive i DSU. Cecilie er 19 år, og nyklækket student fra Oure kostgymnasium og Kirstine, der er 22 år, læser til antropolog i Aarhus.

< Frede med kone, kage og børn ved deres sølvbrullyp, 2013

De støtter mig

Bo Hansen

Gruppeformand (S),

2. Viceborgmester,

Svendborg Byråd

Jeg kan på det varmeste anbefale at stemme på Frede Skaaning. Borgere i Svendborg har brug for en arbejdsom, troværdig og nærværende Socialdemokrat på Christiansborg.

Flittig, pligtopfyldende, bosat på Fyn, langt og godt forhold til fagbevægelsen er blot et par af de forhold, som gør Frede Skaaning til en værdsat folketingskandidat i Svendborgkredsen.

Gert Rasmussen

Kredsformand, 

Svendborgkredsen

Jeg kender Frede som et meget målrettet, engageret og politisk menneske. Han er god til at lytte, har meget empati er handlingsrettet og han har et stort social hjerte der banker for Sydfyn.

Kim Christiansen

Formand for Fællesledelsen,

Socialdemokraterne i Svendborg Kommune

Jeg vil anbefale dig at stemme på Frede Skaaning ind i folketinget da han vil investere i ALLE uddannelser, og derudover skaber forbindelse mellem Fyn og folketinget.

Anne Katrine

Formand for DSU, Svendborg

Loyal, vidende, sympatisk, empatisk og meget positivt andet kan siges om Frede Skaaning. I 3F Sydfyn har vi et glimrende samarbejde med Frede, og for os er det vigtigt, at Sydfyn repræsenteres i Folketinget med personer, som kender vores område og den almindelige lønmodtagers problemstillinger.

Bjarne Elnegaard

3F Sydfyn

bottom of page