Folketingsvalget nærmere sig

954783_10152513470542837_1802099645_n.jpg
Sammen med kredsbestyrelsen har jeg igennem længere tid arbejdet på den plan, der skal føre til, at Svendborgkredsen igen bliver repræsenteret på Christiansborg.

Vores parti har ikke ligefrem medvind i meningsmålingerne, og det kan da også se både svært og besværligt ud at vinde pladsen i folketinget tilbage til Sydfyn.

Men vi vil vinde næste valg. Venstres løftebrudskampagne har skadet vores parti, og selvom Sydfyn stadig slikker sårende efter det - måske eneste – løftebrud, denne regering rent faktisk har stået for, så skal det ikke lykkes for Venstre at vinde et valg på at fortælle usandheder om vores parti. Det er for længst klart tilbagevist, at vores parti har begået de løftebrud, Venstre påstår.

Der er brug for, at Sydfyn igen får en stemme på Christiansborg. En stemme er naturligvis ikke nok til at få indflydelse, men en stemme bliver hørt. Der er brug for, at de fynske folketingsmedlemmer står sammen om fynske mærkesager. Det sammenhold har desværre ikke fungeret ret godt i den nuværende valgperiode.

Et godt eksempel er togfonden, der sikrer investeringer på næsten 30 mia. gode danske kroner i jernbaneinfrastruktur. Men Sydfyn er som et af de få områder i Danmark ikke tilgodeset. Det er selvfølgelig ikke i orden, for vi ved, behovet er der, men vi mangler en stemme på Christiansborg.

Den stemme kan du hjælpe med at få tilbage.

Alle gode kræfter skal sættes ind for at vinde valget. Heldigvis er Svendborgkredsen en stor kreds med mange medlemmer. Aktivitetsniveauet er højt, og vi mødes gerne både til politiske møder, og når der er socialt samvær og hygge på programmet.

Derfor har vi også nemt ved at forene alle gode kræfter. Alle har noget, de kan byde ind med i forhold til at være aktiv i valgkampen. Der er selvfølgelig brug for, at nogen trækker et stort læs, men der er brug for alle, og der er også brug for, at alle er med.

Jeg kommer gerne rundt og besøger jer, så vi kan få en god snak om vores parti, og inviter gerne naboen eller andre med, så de også får en lejlighed til at få en snak og måske bliver overbevist om, at Sydfyn igen skal repræsenteres i Folketinget.

Jeg er klar til valget.

Sydfyn skal tilbage på Christiansborg.

#nyhedsbrev #valg

Featured Posts
Recent Posts
Følg mig
Ingen tags endnu.
Search By Tags
  • Facebook Reflection
  • Twitter Reflection
  • YouTube Reflection
  • Instagram Reflection